Vi valgte et prof malerfirma frem gode maler priser.

Hus og have

Der er meget vigtig af os at de håndværkere vi hyre er veluddannet og har styr på deres håndværk.

Det var blevet tid til at få malet sommerhuset og derfor var vi på udkig efter et billig og godt malerfirma med gode maler priser, som kunne maler vores elskede sommerhus.

Vi har det her flotte sommerhus i Sjælland og det har vi haft i mere en 10 år, vi arvede huset af min forældre, da de ikke syntes at de havde tiden og overskuddet til at passe det mere.

maler sommerhus

Der vi overtog huset var det faktisk helt hvidt og meget grønt af alger, så derfor valgte vi dengang at skifte farven til sort, og det har vi virkelige været meget glade for.

Efter hvad vi har fået fortalt så er det den nemmeste farve at holde og det er for os et kæmpe plus, for vi er hvad man kan kalde for livsnydere og når der er fri så skal der slappes af og ikke arbejdes, så derfor benytter vi altid en håndværker eller et rengøringsfirma til rengøring, vi er sgu nok en smugle dovne.

Vi fik sommerhuset malet i farve sort

Efter en smule søgen på nettet fandt vi det her malerfirma i København som var kompetente nok til at male vores elskede sommerhus, vi fik hvad vi selv mener et rigtig godt tilbud på maling af vores sommerhus. Vi fik tilbud på maling både indvendig og udvendigt, vi samtidig en snak om hvilke farver vi kunne tænke os.

Malerfirmaet kom som vi aftalte og de fik dannet sig et godt overblik over opgaven.

Vi indgik en aftale og malerfirmaet ankom til den aftalte dato og påbegyndte at male vores sommerhus, vi havde fået et fast tilbud på malerarbejdet, og vi havde fået lovet at der ville gå 10 dage fra malerarbejdet blev påbegyndt og til malerprojektet var afsluttet.

Vi er så glade for det arbejde som er blevet udført på vores sommerhus og det er også derfor at vi har valgt at skrive om malerfirmaet fra København.

Her er oplysninger på malerfirmaet:

A-Zmalerservice
Birkedommervej 67, st. tv
København NV, 2400
TLF: 42201015

Forside