Sådan vælger du et hjem sikkerhedsalarm

Uncategorized

Nem opsætning med Smart alarm fra Miraca

Der er mange forskellige konfigurationer, som du kan vælge imellem, når du sammensætter hjem sikringssystemer. Uanset om du ønsker at opgradere din dør og vindues låse, tilføje hjem sikkerhed kameraer, eller installere komplekse hjem alarmsystemer, der dækker alle aspekter af dit hjem og integrere smart teknologi, kan teamet på Miraca hjælpe her.

Den bedste fremgangsmåden er at sætte sig ned og diskutere dit nuværende hjem sikkerhedssystem med en ekspert på området. Derfra kan du hurtigt komme til at sætte pris på, hvor dit hjem sikkerhed er stærk, og hvor det kunne forbedres. 

Billig og nem alarm

På Miraca har vi en bred vifte af hjem sikringssystemer og alarmer, fra fysiske låse til vinduer og døre, til smart teknologi i form af smarte video dørklokker og lignende. Vi kan også rådgive og forsyne dig med fuldt hjem sikkerheds alarmsystemer, både kablede og trådløse til at give fuld dækning af dit hjem, inde og ude. 

Det er vigtigt, at sikkerhed i hjemmet er grundig, effektiv, men inden for dit budget, og når du ved, hvad du har brug for, kan vi hjælpe dig med at vælge den korrekte hjem sikkerhedssystem til at passe til dine specifikke behov og budget. 

I de seneste år har udviklingen af intelligente hjem alarmsystemer sikret, at standarden for sikkerhed i hjemmet fortsætter med at stige i et konsekvent tempo. Derfor har vi i ERA udviklet en række smarte hjem sikkerhedssystemer, der hjælper vores kunder med at integrere forskellige applikationer i hjemmet for at forbedre robustheden i hjemmet og giver ro i sindet uden at skulle over tænke processen.

Med Miraca pro for eksempel, er en af vores bedste smarte tilbud. Det er et fuldt integreret sky-baseret smart hjem alarmsystem, der er let at installere, enkel at bruge, og giver real-tid, live data, som du kan få adgang direkte fra din telefon. 

Nem opsætning 

Som med alle vores intelligente alarmsystemer er Miraca pro meget nem at installere, med en app, der hjælper dig med at få adgang til hurtig kontrol og administration i skyen. 

Simpel app

Med app’en har du adgang til live data om dit hjem, uanset hvor du er. Du kan overvåge flere hubs fra den enkelte app, gemme alle indstillinger sikkert i skyen og allokere og tilbagekalde adgang til andre brugere, som du ønsker.

Integration

Skønheden i al vores intelligente teknologi er, at den kan integreres med andre intelligente teknologier og applikationer, du har i dit hjem. Det virker med Lightwave, der sikrer, at du kan styre andre hjem funktioner såsom belysning og energiforbrug, som du arm og afvæbne dit alarmsystem.

Hvis du gerne vil starte rejsen for at opgradere dit hjem sikkerhedssystemer er du velkommen til at kontakte Miraca i dag. Vi er altid glade for at sætte os ned og diskutere din nuværende hjem alarmsystemer og hvilke områder kunne gøre med at forbedre.