Træfældning på sommerhus grund

Hus og have

Nogle gange køber folk ældre sommerhus grunde som er helt groet til. Opgaven at fælde de store træ, og gøre hele området klar til græs kan virke uoverskueligt. Der er nemlig flere ting som spiller ind. Ikke nok med at en almindelig motorsav måse ikke har motorkræfter nok til at skære igennem de helt store træer. Men træ roden skal også fjernes, ca. 40 cm ned i jorden, så græsset har mulighed for at en god grobund. Rodfræsning kræver specialt udstyr, som skal spændes fast på en traktor med mange heste kræfter

Skovservice Nordjylland tilbyder træfældning på sommerhusgrund

Heldigvis findes der mange selskaber som tilbyder hjælp til hele opgaven. De fælder både store og små træer. Kører træstammerne væk fra sommerhus grunden, rodfræser roden væk, dækker området med muld og rydder det hele op bagefter. Dog har du også muligheden for selv at beholder stammerne fra dine træer , så du kan bruge dem til din brændeovn om vinteren.

Bor du i Nordjylland , vil vi gerne fremhæve Skovservicenordjylland.dk som udfører netop denne type træfældning hos sommerhus ejere. De har også ekspertisen til ikke at efterlade hele din grund som en slagmark og deres efterbehandlingen af jorden viser hvilken forståelse de har for naturen. Selvom de benytter de rigtige store maskiner til at rydde din skov, er det ikke til at se bagefter.