Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen er det rigtig valg til gulvafslibning i KBH

Første spørgsmål som ofte trænger sig på er hvor finder jeg den rette til at udføre en gulvafslibning

Hvor finder man en dygtig gulvmand til slibning af nedslidte trægulve??
Vi har i længere tid gået med tanken om at få vore gamle trægulve slebet da de er yders nedslidte og det er faktisk sket at vi har fået træfliser i fødderne pga af de er så nedslidte.

gulvafslibning
Det har for os været meget vigtig at det gulvfirma vi valgte til gulvafslibningen var professionel og havde forstand på det arbejde som skulle udføres og ikke mindst den efterbehandling som gulvene skulle hver efter endt slibning.

Vi valgte gulvmand med hjertet

Vores valg faldt på det her gulvfirma i København Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen det er efter at andre har anbefalet dem og vi har læst mange gode anmeldelser om det pågældende firma så derfor faldt valget på Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen.
Vi har valgt at vise jer nogen billider af den færdige gulvafslibning som Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen har udført.

Vi er yderst tilfredse med det færdige resultat og vi har besluttet os for at det skal være dem som sliber vores gulve i vores butikker frem over.
Hvis du/i en dag skal have slebet jeres trægulve så kan vi her i butikken varmt anbefale jer at benytte Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen

Du kan læse meget mere om deres gulvservice på deres hjemmeide og har du brug for at kontakte ham personligt så finder du gulvmanden på følgende adresse:

Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen
Victor Bendixgade 10, 4 th
2100
København Ø

web: http://www.kbhgulvafslibning.dk